COFFEE BEANS
コーヒーは生鮮食品同様、焙煎してからの鮮度管理が重要。
ロースターでは、お客様に “本当に美味しいコーヒー”を楽しんで頂きたいという想いから、自社焙煎工場で焙煎した豆をお届けしています。飲み頃は、焙煎日から3日〜14日(深煎りのものは6日〜14日)販売用の全ての豆にも 新鮮さの証明としてパッケージに「焙煎日」を明記いたします。BLEND -ブレンド豆-
#05 THE BEST BLEND
ザ・ベストブレンド (店内で提供しているホットコーヒー)
マイルドなアロマ、程よい苦みとコク、そして爽やかな余韻。厳選珈琲豆をバランスよく配合し満足感と飲みやすさを両立させた、一日に何杯でも飲みたいコーヒー黄金比。
Mild aroma, moderate bitterness and richness, and a refreshing aftertaste. The golden ratio of coffee, which is both satisfying and easy to drink, is achieved through a well-balanced blend of carefully selected coffee beans, making it a coffee you want to drink as many times a day as possible.
焙煎度 / 中煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 45.5~48.5<配合>
ブリサスセレクション (コロンビア)25%
アルタ モジアナ シティロースト(ブラジル)25%
アルタ モジアナ フレンチロースト(ブラジル)25%
チリポ (コスタリカ)10%
リム (エチオピア)15%
125g(およそ10杯分)/ ¥570
#02 BITTER SWEET BLEND
ビタースイートブレンド (店内で提供しているアイスコーヒー)
じっくりと焙煎したブラジルの甘みに、スパイシーなマンデリンをミックス。
しっかりとした飲み応えとクリアでキレのある後味が楽しめる深煎りブレンド。Slow-roasted Brazilian sweetness mixed with spicy Mandarin. This deep-roasted blend offers a robust drinking experience with a clear, crisp aftertaste.
焙煎度 / 深煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 35.5~38.5<配合>
クスコ (ペルー)40%
アルタ モジアナ(ブラジル)40%
マンデリン(インドネシア)20%
125g(およそ10杯分)/ ¥640
#03 CAFÉ AU LAIT BLEND
カフェオレブレンド (店内で提供しているカフェオレ)
クラシックな印象の伝統的カフェオレブレンド。個性の強い豆を深煎りにし引き出したコーヒーオイルの柔らかなコクと芯のある苦みがミルクと贅沢マリアージュ。
A traditional café au lait blend with a classic impression. The soft richness and core bitterness of the coffee oil extracted from deeply roasted beans with strong character is a luxurious marriage with milk.
焙煎度 / 深煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 26~30<配合>
アルタ モジアナ(ブラジル)40%
パプアニューギニア(パプアニューギニア)40%
チリポSHB (コスタリカ)20%
125g(およそ10杯分)/ ¥560
SINGLE -シングル豆-
#10 BITTER AND SPICY
ビターアンドスパイシー【インドネシア】
世界中のコーヒーファンを虜にする濃厚なコクと芳醇で華やかなトロピカルフレーバー。立体感のあるゴージャスな香りを楽しめる最高級グレードのマンデリン。
Rich, full-bodied, mellow and gorgeous tropical flavor that captivates coffee fans around the world. The highest grade of Mandarin with a gorgeous three-dimensional aroma.
焙煎度 / 深煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 27.5~30.5<品名>
マンデリンG1<マンデリン> (インドネシア)
<産地>
スマトラ島北部リントンニフタ 標高1,400m
クロップ: 21/22 精製: スマトラ式パルプトナチュラル 品種: 在来種
<ローストレベル> フレンチロースト
125g(およそ10杯分)/ ¥1,080
#11 MILD AND CREAMY
マイルドアンドクリーミー【コロンビア】
マイルドコーヒーの代名詞コロンビア。まるでベリーやカシスのような妖艶な色彩感をクリーミーな口当たりの中にさりげなく感じさせる、程よい中煎り焙煎。
Colombia is synonymous with mild coffee. This moderately medium-roasted coffee has a creamy mouthfeel with a subtle hint of bewitching colors like berries and blackcurrants.
焙煎度 / 中浅煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 48~52<品名>
サウスウィラ (コロンビア)
<産地>
ウィラ県南部 標高1,350~1,500m
クロップ: 21/22 精製: ウォッシュ
<ローストレベル> シティロースト
125g(およそ10杯分)/ ¥720
#12 CACAO AND NUTTY
カカオアンドナッティー【ブラジル】
まるでチョコレートのような豊かな甘みと、後味にナッティーな香ばしさが漂う定番のブラジルコーヒー。バランスが良く、様々なものと馴染むオールマイティーさが魅力。
A classic Brazilian coffee with a rich, chocolate-like sweetness and a nutty, savory aftertaste. It is well-balanced, and its all-around appeal is that it blends well with a wide variety of foods.
焙煎度 / 中煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 49.5~52.5<品名>
アルタ モジアナ(ブラジル)
<産地>
アルタ モジアナ 標高1,000~1,500m
クロップ: 21/22 精製:ナチュラル
<ローストレベル> シティロースト
125g(およそ10杯分)/ ¥520
#14 SWEET AND SMOOTH
スイートアンドスムース【コスタリカ】
包容力のある甘みと滑らかな口当たり。しっかりとしたボディ感の背後に漂う爽やかさは、中米高地産豆の特徴である明るいフレーバーのニュアンス。
Inclusive sweetness and smooth mouthfeel. The freshness behind the firm body is a nuance of bright flavors characteristic of Central American highland beans.
焙煎度 / 中深煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 38.5~41.5<品名>
チリポ(SHB)
<産地>
コスタリカ サンホセ州タラマンカ 標高1,450〜1,650m
クロップ: 21/22 精製:Washed
<ローストレベル> フルシティロースト
125g(およそ10杯分)/ ¥620
#15 CLEAR AND FRUITY
クリアーアンドフルーティー【エチオピア】
コーヒーの故郷エチオピアの爽やかな果実感を楽しめる浅煎りコーヒー。
抽出後、時間と共に変化するクリアーな酸味の色彩感を楽しめる現代的コーヒー。A shallow roasted coffee that allows you to enjoy the fresh fruitiness of Ethiopia, the home of coffee. A contemporary coffee that allows you to enjoy the colorful sensation of clear acidity that changes with time after extraction.
焙煎度 / 浅煎り
アグトロン値(焼き上げ時)/ 78~80<品名>
リム
<産地>
エチオピア南西部 標高1,900~2,000m
クロップ: 21/22 精製:Dry Washed
<ローストレベル> ハイロースト
125g(およそ10杯分)/ ¥780
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